Opis

L.O.L. Surprise! – Remix Edition: We Rule the World (Nintendo Switch)

L.O.L. Surprise je prva konzolna igra, ki temelji na svetovno znani risanki in je pravkar prišla na Nintendo Switch! V tej izredno zabavni 3D-pustolovščini boste prilagodili lik in raziskali tematski svet. Vselili se boste v novo hišo, dobili nove prijatelje, opravljali naloge, igrali miniigre, pridobili VIBB-vstopnico in se podali na oder v družbi najljubših lutk iz sveta L.O.L. Surprise!

Lastnosti

Začnite od začetka: po vselitvi v novo domovanje boste le-tega počasi opremili in prilagodili, z udeleževanjem različnih dogodkov pa boste nabrali dodatne predmete. 

Raziskovanje: podali se boste po prizorišču festivala L.O.L. Surprise! Remix in se pogovorili z liki.

Okraševanje hiše in nabiranje modnih dodatkov: z igranjem si prislužite številne dodatke, od takšnih za krancljanje doma do oblačil. Med dobrotami so tudi plošče s komadi L.O.L. Surprise!

Fotografiranje: fotografirajte se s prijatelji med igranjem in slike uporabite za olepšavo domovanja. Nekatere fotografije so uporabne tudi pri opravljanju nalog.

Dodatna vsebina: igralci lahko v mesecih po izidu pričakujejo pakete dodatne vsebine.

Fizična ekskluziva: vsaka škatla z igro vsebuje enega od šestih EKSKLUZIVNIH kovinskih amuletov s slikami, ki jih vidite spodaj. (Na razpolago so do razprodaje zalog.) 

Proizvajalec: Nighthawk Interactive

Zaloga: 7

Datum izzida / dobave: 06.11.2020

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

0/5 (0 Ocen)