Opis

Humankind – Day One Edition (with Steel Case) (PC)

HUMANKIND™ je zgodovinska strateška igra, v kateri boste na novo spisali celotno človeško zgodovino in s kombiniranjem kultur ustvarili edinstveno civilizacijo. 

  • Ustvarite lastno civilizacijo: svoje ljudstvo boste popeljali iz stare v moderno dobo in vmes združili več kot šestdeset zgodovinskih kultur. Začeli boste kot neolitsko pleme, v staro dobo vstopili kot Babilonci, nato postali Maji, Britanci in tako dalje. Vsaka kultura doda posebno igralno plast, izidov pa je praktično neskočno.

  • Zgodovina je vaša zgodba: doživeli boste zgodovinske dogodke, sprejemali moralne odločitve z daljnosežnimi posledicami in dosegali znanstvene preboje. Odkrili boste naravne znamenitosti z vsega sveta in gradili neverjetne človeške dosežke. Vsak gradnik je zgodovinsko pristen, z njihovim združevanjem pa udejanjite lastno vizijo sveta. 

  • Vtisnite svetu pečat: pot je važnejša od cilja, slava pa je nov pogoj za zmago, ki kraljuje nad vsem. Z vsakim dosežkom, moralno izbiro in zmago v bitki boste pridobili slavo, s katero boste svetu vtisnili svoj pečat. Zmagovalec bo igralec z največ slave. Boste to vi?

  • Taktične bitke na kopnem in morju ter v zraku: bitke potekajo na karti sveta kot v namizni igri. Poveljevali boste številnim enotam, vključno s posebnimi, ki pripadajo le vaši kulturi, in uporabljali njihove posebne sposobnosti. Gradili boste oblegovalne naprave za obleganje in zavzemanje mest. Velikih bitk ne bo tako hitro konec in sčasoma boste vpoklicali tudi okrepitve. 

  • Vodja po meri: v HUMANKIND™ boste prevzeli vlogo vodje svoje civilizacije, in vaš avatar se bo vizualno spreminjal skladno z razvojem. Z njegovim posebnim videzom se boste pohvalili v večigralskih spopadih za do osem sodelujočih.

    Vse skupaj je zapakirano v lično kovinsko škatlico.

Proizvajalec: SEGA Europe

Zaloga: 10

Datum izzida / dobave: 17.08.2021

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

0/5 (0 Ocen)