Opis

Human: Fall Flat – Dream Collection (Playstation 5)

Human: Fall Flat je zabavna, lahkotna fizikalna ploščad v svetu lebdečih sanjskih pokrajin, ki jo je mogoče igrati samostojno, v lokalni kooperaciji z razdeljenim zaslonom za največ dva igralca ali z največ 8 igralci na spletu za še več smeha!

Vsaka sanjska stopnja ponuja novo okolje, po katerem se lahko premikate, od dvorcev, gradov in azteških pustolovščin do zasneženih gora, srhljivih nočnih pokrajin in industrijskih lokacij. Številne poti skozi vsako raven in popolnoma igrive uganke zagotavljajo, da bosta raziskovanje in iznajdljivost nagrajena.

Seveda pa zaradi vratolomnih gibov vašega človeka stvari niso enostavne in ne glede na to, ali skačete, plezate, prenašate ali se gugate, se lahko stvari zlahka zapletejo – z zelo smešnimi posledicami. 

Če vaš človek pade z vrvi, napačno oceni ploščad ali ga celo prijatelj potisne s pečine, se nikar ne bojte: preprosto bo padel nazaj v sanje in bo pripravljen poskusiti znova in znova.

Še več, redne brezplačne izdaje stopenj pomenijo, da zabavi ni videti konca!  Dream Collection (zbirka) vsebuje 23 odličnih ravni.  Prodanih več kot 40 milijonov iger v vseh formatih!

Proizvajalec: Curve Games

Datum izzida / dobave: 18.08.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Human: Fall Flat – Dream Collection (Playstation 5)”