Opis

Hitman 2 (PS4)

Hitman 2 je nadaljevanje mednarodno priznane videoigre Hitman. Hitman 2 igralcu omogoči svobodo za načrtovanje popolnega umora z uporabo širokega nabora orodij, orožij, preoblek in prijemov. Na ta način lahko v hiperpodrobnih peskovnikih z živo okolico ustvarjalno sproži niz dogodkov, ki jih je razpostavil sam. 

Hitman 2 vas prek obljudenih mednarodnih lokacij, vključno z vzdušnim Miamijem pred napeto dirko, popelje na globalno pustolovščino. Na vsaki lokaciji, od osončenih ulic do temnega, nevarnega deževnega pragozda, je mogoče zadano opraviti na številne načine, kar prispeva k neverjetni igralni globini.

Hitman 2 nadaljuje vznemirljivo vohunsko zgodbo in vas postavi v vlogo mojstrskega agenta 47, ki se odpravi na lov za zmuzljivim nasprotnikom in njegovimi vojaškimi silami. Toda vse se spremeni, ko se agentu 47 razkrije pretresljiv dogodek iz preteklosti. 
Hitman 2 vsebuje nove načine udejstvovanja, kot je samostojni Sniper Assassin, s katerim je serija prvič prejela sodelovanje dveh igralcev. Dotična se lahko prek interneta skupaj odpravita nad izbrano tarčo. Način Sniper Assassin pa je mogoče izkusiti tudi samotarsko. 

Ključne lastnosti:

  • Svet je vaše orožje: le v seriji Hitman lahko za načrtovanje in izvedbo umora uporabite vse v okolici. Oprete se lahko na prikritost, sabotiranje in vse vmes. Najmočnejše orožje je vaša ustvarjalnost!
  • Svet, poln umorov: Hitman prinaša tako novo kampanjo kot nove misije, napredne izmuzljive tarče in dodatno živo vsebino z novimi preizkusi vaše morilske kreativnosti. 
  • Najboljši Hitman doslej: Hitman 2 poenostavi morilski postopek in vključi vse izboljšave iz prejšnji delov. Poleg tega bolje spremlja igralčev nap1redek in z naprednim vmesnikom olajša umore.

Proizvajalec: Warner Bros Interactive

Zaloga: 10+

Datum izzida / dobave: 13.11.2018