Opis

Hello Neighbor 2 – Deluxe Edition (Playstation 4)

Menite, da lahko zaupate svojim sosedom? Pomislite še enkrat.
Hello Neighbor 2 je grozljivka o odkrivanju skrivnosti vašega grozljivega soseda. Ste novinar, ki želi rešiti sosedov primer, saj si tega ne upa storiti nihče drug. Igrajte proti kompleksnemu nasprotniku, ki ga nadzoruje napredna umetna inteligenca, ki se uči od vas in vseh drugih igralcev! Ko mine čas in se sosed prilagodi vzorcem igralcev, se bo njegovo lastno vedenje spremenilo in vas presenetilo. Boste vi tisti, ki boste prelisičili soseda in ugotovili, kaj skriva?
Deluxe Edition vključuje tri DLC pakete DLC.
The Hello-copter
Ta DLC paket  vključuje daljinsko vodeni dron, ki lahko leti nad mestom Raven Brook. Med njegovo uporabo lahko uporabljate kamero in kavelj. 
Kate Fees
DLC level, ki je postavljen v knjižnico, v kateri se morate izogibati lebdenju knjižničarja. Ta vas ne spusti v oddelek z omejenim dostopom, vendar tako kot v prvem filmu o Harryju Potterju knjiga, ki jo morate najti, skriva skrivnosti, na katere je treba odgovoriti.
Back to School
V tej dodatni stopnji poskušate poiskati odgovore o otrocih, ki jih pogrešajo v zapuščeni šoli. Preiskati boste morali skrbnika in ugotoviti, kaj skriva. Vendar pa boste morali biti previdni pred njim in njegovimi psi čuvaji, zato se boste morali skrivati, kot da je od tega odvisno vaše življenje.

Datum izida: 05.12.2022

Proizvajalec: Gearbox Publishing

Zaloga: 5

Datum izzida / dobave: 05.12.2022

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Hello Neighbor 2 – Deluxe Edition (Playstation 4)”