Opis

GraviTrax je priljubljena namizna igra, ki združuje elemente fizike, gradnje in zabave. Igralci uporabljajo komponente igralnega kompleta, da ustvarijo lastne proge za kroglice in nato opazujejo, kako se premikajo po progi, ki jo ustvarijo, pri čemer izkoristijo gravitacijo in različne akcijske elemente. Spodaj je opis osnovnih komponent in kako običajno poteka igra GraviTrax:

Kroglice: Osnovni elementi igre so majhne kroglice, ki se premikajo po progi. Igralci jih lahko spustijo na vrh proge in jih opazujejo, kako se gibajo navzdol.

Proga: Komplet vključuje različne vrste prog, vključno z ravnimi progami, ovinki, vzponi, padci, mostovi in še več. Proge se med seboj povezujejo, da se ustvari kompleksna proga.

Akcijski elementi: GraviTrax punuja tudi različne akcijske elemente, ki so na voljo za nakup: katapult, mostovi, trampolin, spirale…. Ti elementi omogočajo igralcem, da spremenijo pot kroglic in dodajo elemente presenečenja v igro.

Elementi višine: Igralci lahko uporabljajo elemente višine, da ustvarijo različne ravni na progi. To omogoča, da kroglice padajo z različnih višin, kar dodaja globino igri.

Cilji: GraviTrax igra pogosto vključuje cilje, ki jih igralci poskušajo doseči z gibanjem kroglic po progi. Na primer, cilj je lahko, da kroglica doseže določeno točko ali da preskoči oviro.

Cilj igre GraviTrax je oblikovati proge, ki omogočajo kroglicam, da potujejo skozi različne elemente, dosežejo cilje in se ob tem zabavajo. Igralci morajo razmišljati o fiziki in gravitaciji, da ustvarijo funkcionalne proge, po katerih se bodo kroglice gibale tako, kot so načrtovali. GraviTrax je igra, ki spodbuja ustvarjalnost, načrtovanje in eksperimentiranje ter zagotavlja zabavno izkušnjo za igralce vseh starosti. Priložena slikovna navodila. Primerno za starost 8-99 let!

Starost: 8,9,10,11,99

Spol: M,Ž

Opozorilo: Ni primerno za otroke do 3 let. Majhni delci, možnost zadušitve.

Zaloga: 10

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na e-novičke in izkoristite popust za vaš prvi nakup!

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GraviTrax PRO Začetni set EOL MC23”