Opis

Goat Simulator 3 – Pre-Udder Edition (Playstation 5)

Goat Simulator 3 je povsem nova tretjeosebna akcijska igra, v kateri lahko postanete dobesedno KOZA. Tako kot v prvi igri Goat Simulator boste morali plezati, udarjati po glavi in si utirati pot po odprtem zemljevidu – tokrat z novimi območji, izzivi in dogodki, ki jih morate odkriti.

Igra bo imela glavnega junaka, znanega tistim, ki poznajo izvirni Goat Simulator – Pilgor se vrača! Tokrat s seboj pripelje svojo čredo, s katero raziskuje in uničuje svet. V Goat Simulator 3 boste lahko povabili do tri prijatelje, da skupaj raziskujejo, igrajo mini igre in pustošijo po svetu.

Značilnosti igre:

Raziskovanje: V novem velikanskem svetu igre Goat Simulator 3 lahko odkrijete marsikaj – skrite skrivnosti, naloge, zbirateljske predmete in še mnogo, mnogo več! Uporabite svoje štiri noge ali se pripnite za vožnjo svojega življenja, saj lahko vse koze vozijo avtomobile! (*Ne v resničnem življenju.)

ZABAVA IN REAKCIJA: Povzročajte raznovrstno zmešnjavo, ko si po zemljevidu utirate pot z lizanjem, udarci po glavi, trki in eksplozijami. Preizkusite meje fizike sveta in sodelujte s predmeti za… presenetljive rezultate.

KOZE: Igrate kot koza! Natančneje Pilgor. Vendar boste lahko nosili tudi kože številnih drugih “kozlov”. Visoki kozli, okusni kozli – vsi kozli, ki jih pričakujete, in še več.

Večigralstvo: tudi vaši prijatelji igrajo kot kozli! V igri Goat Simulator 3 lahko sodelujete s štirimi igralci, lokalno ali prek spleta. Skupaj boste lahko potovali po odprtem svetu, povzročali številne preglavice in sodelovali v 7 zabavnih mini igrah za več igralcev.

PRILAGODITEV: Igralci lahko popolnoma prilagodijo glavo, hrbet, noge, telo, rogove in krzno svoje koze z več kot 300 različnimi predmeti, med katerimi lahko izbirate – od toaletnih rolic do pladnjev za čaj … in drugih dejanskih oblačil, če želite biti takšni.

VEČ: Nove NPC-je, s katerimi se lahko poigravate, nova čudovita fizika, zbirateljski predmeti, velikonočna jajca, dogodki, laži, izdaja, zlomljeno srce in še veliko več vas čakajo.

Proizvajalec: Coffee Stain

Datum izzida / dobave: 17.11.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Goat Simulator 3 – Pre-Udder Edition (Playstation 5)”