Opis

FUNKO GAMES: FUNKOVERSE – MARVEL – 100 4-PACK NAMIZNA IGRA

Marvelova Neskončna vojna eksplodira v Funkoverse v epskem obračunu v namizni igri med Maščevalci Kapitanom Ameriko, Iron Manom, Črnim panterjem in Črno vdovo.

O IGRI

V strateški igri Funkoverse združite svoje najljubše like in se pomerite v razburljivih igralnih scenarijih. Vsako potezo izberete enega od svojih likov in izvedete dve akciji. Vsak lik ima dostop do osnovnih akcij, kot sta premikanje in izzivi, ter do več edinstvenih sposobnosti, ki jih lahko izvedete le s porabo žetonov sposobnosti. Funkoverse uporablja inovativen sistem “cooldown” – močnejša kot je sposobnost, dlje časa bo trajalo, preden bo žeton sposobnosti spet na voljo – zato morajo igralci pametno porabiti svoje žetone sposobnosti. Vsak lik v igri Funkoverse je edinstven, zato igralce spodbujamo, da preizkusijo različne kombinacije likov in predmetov ter tako odkrijejo svoje najljubše sinergije in močne strategije za različne scenarije igre.

Strateška igra Funkoverse: Marvel 100 4-Pack je samostojna igra, ki vključuje like Kapitan Amerika, Iron Man, Črni panter in Črna vdova. Ta komplet lahko kombinirate z drugimi, kar vam omogoča, da sestavite ekipo po svojih željah!

Igrajte z ikoničnimi Marvelovimi sposobnostmi, kot sta Iron Manova eksplozija repulsorja in Captain Americaov met ščita! Uporabite nove cilje in poiščite načine, kako prehiteti svoje tekmece.

Proizvajalec: Funko

Datum izzida / dobave: 18.04.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko KUL figur risanih in resničnih junakov, filmskih in športnih zvezd.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “FUNKO GAMES: FUNKOVERSE – MARVEL – 100 4-PACK NAMIZNA IGRA”