Opis

Fitness Boxing (Nintendo Switch)

Spravite se s kavča in začnite migati! Fitness Boxing prinaša zabavne, ritmične vaje, ki temeljijo na boksanju in so podložene s komadi znanih izvajalcev, kot so Lady Gaga, Pitbull in Kesha. Vaje lahko prilagodite svojim željam in izbere različne cilje. Trenirate lahko sami, s prijateljem, doma ali na poti. S Switchem lahko vadite kadarkoli in kjerkoli! 

Igra vsebuje dvajset uspešnic, med drugim “Party Rock Anthem” skupine LMFAO, “Call Me Maybe” Caryl Rae Jepson in “Sugar” skupine Maroon 5. Pesmi sproti odklepate in udarjate ter počepate s kontrolnikoma Joy-Con v rokah. Tako dodobra razmigate celo telo, in to brez uporabe telovadne opreme!

Dnevni treningi trajajo od 10 do 40 minut in so na razpolago v običajnem ter hitrem načinu. Igra oceni vaš približen indeks telesne mase in porabljene kalorije, s čimer sledi vašemu napredku. Na razpolago so različni trenerji, katerih videz lahko spreminjate. Z napredkom odklepate nove pesmi in ustroje treningov. Če raje telovadite v družbi, lahko uporabite še en par Joy-Conov ali pa enega od njiju podate prijatelju ali prijateljici in se v navideznem ringu pomerite med sabo!

Ključne lastnosti:

  • Ob gibanju, ki ga beležita Switcheva kontrolnika Joy-Con, se boste pošteno preznojili, znani komadi pa poskrbijo za dober ritem in vzdušje.

  • Boksanje na podlagi inštrumentalnih inačic znanih pesmi.

  • Izbira lastnih ciljev in s tem načina vadbe.

  • Na razpolago so tako kratke kot dolge vadbe, zaradi česar je igra primerna za različne ljudi.

  • Sodelovalno ali tekmovalno igranje s prijatelji in družino ali proti njim. Dva igralca lahko uporabljata dva para kotrolnikov Joy-Con ali si razdelita en par.

  • Igranje na televizorju ali na poti v namiznem načinu.

  • Sledenje napredku z ocenjevanjem indeksa telesne mase in porabljenih kalorij, kar prispeva k zdravemu življenjskemu slogu.

Proizvajalec: Nintendo

Zaloga: 2

Datum izzida / dobave: 21.12.2018

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na tedenske e-novičke in izkoristite popust za vaš prvi nakup!

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Fitness Boxing (Nintendo Switch)”