Opis

Farming Simulator 22 – Kubota Expansion Pack (PC)

Vstopite v novo pisarno na kolesih v igri Farming Simulator! S paketom Kubota Pack za Farming Simulator 22 razširite kmetijski vozni park svoje kmetije z enajstimi novimi vozili in orodji multinacionalne korporacije, ki je pred več kot 130 leti nastala v Osaki na Japonskem. Vključno s Kuboto M8, največjim traktorjem te znamke do zdaj, s prostorno notranjostjo kabine in razgledom v vse smeri, s katerim lahko nadzorujete svoja polja z najboljšega sedeža v svoji kmetijski pisarni.

Vključene so tudi serije M5, M6 in M7 ter kolesni nakladač, nakladač z drsnim krmiljenjem in drugi Kubotini težki stroji, s katerimi boste s sodobnimi, vsestranskimi in zmogljivimi orodji opravljali vsakodnevna kmetijska opravila. Z dvema zmogljivima UTV-jema za potepanje in odkrivanje vaših zemljišč ali hitro dostavo pridelanega blaga razširite svojo garažo s še bolj prijetnimi plovili, pobarvanimi v barvah vodilnega podjetja v panogi. Če to ni dovolj, preverite garderobo in poiščite nova oblačila z blagovno znamko Kubota za svoj lik!

Ta dodatek DLC je združljiv z različico Farming Simulator 22 (posodobitev 1.6 ali novejša) za Windows (vključno s Steam in Epic Games Store) in Mac OS X (vključno z Mac App Store).

Za igranje dodatka Kubota Expansion Pack potrebujete igro Farming Simulator 22. 

Proizvajalec: GIANTS Software

Datum izzida / dobave: 28.06.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Farming Simulator 22 – Kubota Expansion Pack (PC)”