Opis

F1® 23 (Playstation 4)

Bodite zadnji, ki bo zaviral v EA SPORTS F1 23, uradni videoigri svetovnega prvenstva FIA Formula 1 2023. Novo poglavje v vznemirljivem načinu zgodbe “Točka zaviranja” prinaša drame pri visokih hitrostih in vroča rivalstva. Dirkajte z bokom ob bok na novih dirkališčih v Las Vegasu in Katarju ter si prislužite nagrade in nadgradnje v igri F1 World. Nove rdeče zastave dodajajo pristen strateški element, funkcija 35-odstotne razdalje dirke pa prinaša še več akcije in razburjenja.

Vozite posodobljene avtomobile iz leta 2023 z uradno sestavo F1, v kateri je 20 najljubših voznikov in 10 moštev. Ustvarite svojo sanjsko ekipo in dirkajte za zmago v kariernem načinu My Team, tekmujte na razdeljenem zaslonu ali v razširjenem medplatformnem večigralskem načinu ter se bolj družite z novimi Racenet ligami.

Konnersport Butler F1 Racing Team

Zgodba se osredotoča na Konnersport Butler F1 Racing Team – novo izmišljeno moštvo na tekmovalni lestvici – in zajema sezoni 2022 in 2023 F1. Vzhajajoča mlada zvezda Aiden Jackson je v sporu s svojim drznim in arogantnim veteranskim moštvenim kolegom Devonom Butlerjem. Ko prihodnost enega od njiju ogrozi osebno vprašanje, v igro vstopi Devonova sestra in nedavna prvakinja F2® Callie Mayer. Za oživitev Calliejine zgodbe je pripovedovalska ekipa angažirala britanskega motorističnega dirkača Jamieja Chadwicka in novinarko SkySports F1 Natalie Pinkham. Vodja ekipe Casper Akkerman se mora pogajati o dinamiki ekipe in družine ter manipulacijah Devona in Calliejinega očeta (in ključnega sponzorja ekipe, Davidoff Butler). Ker se vaš pogled spreminja med različnimi liki, se zgodba razvija prek igranja in filmskih prizorišč, pri čemer jo usmerjajo vaše odločitve.

Prednaročite F1 23 Standard Edition in prejmite:

  • F1 World Starter Pack
  • 5000 virtualne valute PitCoin za porabo v igri
  • Dual Entitlement

Proizvajalec: Electronic Arts

Datum izzida / dobave: 16.06.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “F1® 23 (Playstation 4)”