Opis

Embr (PS4)

Postanite gasilec, bojujte se s plameni, rešujte življenja in plezajte po lestvici uspešnosti! Vaša naloga je preprosta: pogasite vse, kar se da! Poleg gašenja dostavljate hrano, rešujete dragocenosti in še marsikaj. Podirali boste vrata, zračili prostore, se ogibali naprednim varnostnim sistemom … nič ni predobro za Embr Responderje! 

  • Usklajeno reševanje: misije lahko opravljate s še tremi prijatelji, s katerimi boste hitro ukrotili še tako besneč požar. 

  • Situacije rešujte po svoje: podirali boste vrata, razbijali okna, popravljali napeljavo, zračili prostore … vse, kar je treba, da opravite nalogo in poberete plačo! 

  • Dolga, razvejana kariera: v 17 soseskah in dveh četrtih boste opravljali osem vrst nalog. Reševali boste stranke in dragocenosti, iz plamenov odnašali dobrine in gotovino, bežali iz pasti, ki so jih nastavili zlobni kravatarji in celo dovažali hrano! Z nabiranjem zvezdic boste odklenili težje naloge.

  • Kup orodij: na razpolago imate kar dvajset novih orodij, ki jih je moč kupiti in nato nadgraditi. Z njimi boste plezali po stavbah, reševali kliente s stolpnic in jih sproti hladili. Na razpolago je tudi več kot sto oblačil in nadgradenj za vozila.

Proizvajalec: Curve Digital

Zaloga: 10

Datum izzida / dobave: 24.09.2021

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Embr (PS4)”