Opis

Elden Ring: Shadow Of The Erdtree – Collectors Edition (PC)

ELDEN RING, dobitnik več sto priznanj, med drugim nagrade The Game Awards za igro leta in nagrade Golden Joystick Awards za ultimativno igro leta, prinaša novo pustolovščino v deželi Tarnished in Lands Between. ELDEN RING Shadow of the Erdtree DLC je doslej največja razširitev podjetja FromSoftware, v kateri morajo igralci razvozlati skrito skrivnost sveta iz priznane fantazijske akcijske RPG igre.

Nova zgodba

Pod vodstvom empirijanke Miquelle so igralci povabljeni v Deželo senc, kraj, ki ga zakriva Erdtree in kamor je prvič stopila boginja Marika. V teh nenavadnih novih deželah igralci odkrivajo temačne skrivnosti sveta, pri čemer spoznajo druge, ki s skritimi motivi sledijo Miquellinim stopinjam.

Raziskovanje znanega sveta, polnega novih skrivnosti

ELDEN RING Shadow of the Erdtree igralce popelje onkraj Dežele med in raziskuje Deželo senc, povsem nov svet iz igre ELDEN RING. Igralci lahko nemoteno potujejo sem in tja med njenimi obsežnimi zemljevidi, prepletenimi z različnimi situacijami in skrbno izdelanimi temnicami, v katerih se sprehajajo grozeči sovražniki.

Še bolj poglobljen RPG

Shadow of the Erdtree dodaja novo orožje, opremo, veščine orožja in magijo, ki jih ni mogoče najti v osnovni igri ELDEN RING, skupaj z novimi sovražniki, srečanji z šefi in zapleti, da bi še povečali svobodo igralcev RPG.  Z novimi močmi, ki jih lahko pridobite, se spopadite s temi grožnjami.

Zbirateljska izdaja ELDEN RING Shadow of the Erdtree vključuje kodo razširitve ELDEN RING Shadow of the Erdtree, 46 cm velik kipec “Messmer the Impaler”, enega ključnih šefov v igri Shadow of the Erdtree, umetniško knjigo in kupon za prenos izvirne zvočne skladbe. Ta izdaja ne vključuje osnovne igre ELDEN RING.

Prednaročilo vključuje bonus Gesture “Ring of Miquella”.

Proizvajalec: Bandai Namco

Datum izzida / dobave: 21.06.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Brand

Bandai Namco

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Elden Ring: Shadow Of The Erdtree – Collectors Edition (PC)”