Opis

Dragon Quest Iii Hd2d Remake (Playstation 5)

DRAGON QUEST III HD-2D Remake je osupljiva predelava priljubljene mojstrovine in pripovednega začetka trilogije Erdrick – prvih treh iger iz serije DRAGON QUEST. Z živahno grafiko HD-2D, novimi in posodobljenimi funkcijami ter izpopolnjeno pripovedjo so igralci povabljeni, da se odpravijo na epsko fantazijsko pustolovščino in rešijo svet pred temnim zlom.

Veliki junak Ortega se je pred leti poslovil od žene in otroka, ko se je odpravil na pot, da bi premagal zlobnega nadčloveka Baramosa. Ortegi ni uspelo in Baramos še vedno ogroža svet. Zdaj, na njun šestnajsti rojstni dan, Ortegovega edinega otroka pokliče kralj Aliahan in mu zaupa izjemno pomembno nalogo: prevzeti Ortegovo nalogo, premagati Baramosa in rešiti svet. V spremstvu skupine popotnih spremljevalcev, izbranih na začetku igre, se igralci potopijo v obsežen svet HD-2D, poln mest, temnic in jam, spoznajo zanimive like in se borijo z divjimi pošastmi v izboljšanih poteznih bitkah.

DRAGON QUEST III HD-2D Remake, predelan za sodobno občinstvo, daje obstoječim oboževalcem priložnost, da ponovno doživijo priljubljeno RPG izkušnjo in njeno razširjeno ponudbo kot še nikoli prej, hkrati pa je odlično izhodišče za novince, da odkrijejo eno najvplivnejših RPG franšiz v zgodovini iger.

Vsi prednaročniki igre DRAGON QUEST III HD-2D Remake bodo v igri prejeli brezplačen The Trouble-Free Travel Kit:

– Čevlji za povišanje x1

– Seme agilnosti x3

– Seme magije x3

– Seme obrambe x3

– Seme moči x3

– Seme življenja x3

 

Vse te predmete lahko dobite tudi z igranjem igre. Igralci lahko bonusne predmete pridobijo nazaj tako, da odprejo skrinjo z zakladom v Patty’s Party Planning Place.

Proizvajalec: Square Enix

Datum izzida / dobave: 14.11.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dragon Quest Iii Hd2d Remake (Playstation 5)”