Opis

Dragon Ball Z: Kakarot (Xbox Series X)

Podoživite zgodbo o Gokuju in drugih borcih Z v igri DRAGON BALL Z: KAKAROT kot še nikoli prej!
Poleg epskih bitk izkusite življenje v svetu DRAGON BALL Z, ko se bojujete, lovite ribe, jeste in trenirate z Gokujem, Gohanom, Vegeto in drugimi. Raziščite nova območja in pustolovščine, ko napredujete v zgodbi, in ustvarite močne vezi z drugimi junaki iz vesolja DRAGON BALL Z.
Vse to z osupljivo vizualno podobo, tekočim igranjem in hitrejšim nalaganjem zaradi moči konzol PlayStation 5 in Xbox Series!
Značilnosti:
Vrhunski svet DRAGON BALL Z: podoživite zgodbo DRAGON BALL Z, od prihoda Raditza do končnega boja proti Buuu. Doživite epske dogodke in lahkotne stranske naloge, vključno z nikoli prej videnimi trenutki zgodbe, ki prvič odgovarjajo na nekatera pereča vprašanja iz zgodovine DRAGON BALL!
Igrajte ikonične bitke DRAGON BALL Z v obsegu, ki mu ni para. Borite se na obsežnih bojiščih z uničljivimi okolji in doživite epske bitke s šefi proti najbolj kultnim sovražnikom (Raditz, Frieza, Cell, Buu …). Z mehaniko RPG povečajte svojo moč in se spopadite z izzivom!
Ne bojujte se le kot borci Z. Živite kot oni! Lovite, letite, jejte, trenirajte in se borite skozi sage DRAGON BALL Z ter sklepajte prijateljstva in gradite odnose z množico likov DRAGON BALL.

Proizvajalec: Bandai Namco

Zaloga: 10

Datum izzida / dobave: 13.01.2023

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na tedenske e-novičke in izkoristite popust za vaš prvi nakup!

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dragon Ball Z: Kakarot (Xbox Series X)”