Opis

Dakar Desert Rally (Playstation 4)

Drznite si voziti v največji in najbolj epski puščavski terenski dirkalni pustolovščini, kar jih je bilo kdaj koli ustvarjenih.
Puščavski reli Dakar ujame pristno hitrost in vznemirjenje največje reli dirke na planetu Amaury Sport Organisation, ki vključuje široko paleto licenciranih vozil najboljših svetovnih proizvajalcev, vključno z motocikli, avtomobili, tovornjaki, štirikolesniki in SSV-ji. Igra ponuja edinstvene izzive tako za navdušence nad terenskimi simulacijami kot za običajne ljubitelje dirkanja. Tekmujte v srditih spletnih dirkah za več igralcev ali pa se podajte po prostrani divjini v igri za enega igralca brez povezave.

Avtentična izkušnja relija Dakar

Več kot 30 etap popolnega dirkanja z uradnih dirk relija Dakar 2020, 2021 in 2022 z uradno licenciranimi vozili, ekipami in piloti v načinih za več igralcev in enega igralca. Vse to v ogromnem odprtem svetu, ki vas ne omejuje na proge in ceste. Igra podpira tudi širok nabor volanov za vrhunsko izkušnjo vožnje.

Letni časi in dinamično vreme

Vsi štirje letni časi in popoln cikel dneva in noči. Ne glede na to, ali se soočate z viharnimi peščenimi nevihtami, žgočim puščavskim soncem, izčrpavajočim dežjem in snegom ali globokim blatom, boste morali za zmago premagati elemente in konkurenco.

Enoigralski in spletni večigralski način igre

Razvijajte svojo kariero v reliju Raid v igri za enega igralca ali s prijatelji tekmujte v spletnih večigralskih dogodkih.

Datum izida: 04.10.2022

Proizvajalec: Saber Interactive

Zaloga: 5

Datum izzida / dobave: 04.10.2022

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dakar Desert Rally (Playstation 4)”