Opis

Cobra Kai 2: Dojos Rising (Playstation 5)

Eagle Fang, Cobra Kai, Miyagi-do – kateri je vaš dojo? S to izbiro se začne vaše potovanje, nato pa je odvisno od vas, ali boste rekrutirali najmočnejšo ekipo, medtem ko boste obvladovali svoj slog bojevanja in se borili za utrditev LEGACIJE svojega dojoja kot velikega prvaka karateja v vsej dolini!

Značilnosti:

Vznemirljivi načini igre: Vstopite v način zgodbe in se potopite v vznemirljivo novo zgodbo, v kateri se boste borili do turnirja All Valley, ali pa igrajte Cobra Classics in podoživite epske trenutke iz oddaje in še več!

Izberite svoj dojo: Izberite Eagle Fang, Cobra Kai ali Miyagi-do in skupaj s svojim senseijem začnite trenirati, rekrutirati in se boriti, da bi postali najmočnejši dojo in zapečatili svojo usodo kot veliki prvak turnirja All Valley.

28 igralnih likov: Na poti do zmage igrajte kot najljubši liki iz obsežnega seznama serije in uporabljajte njihove posebne sposobnosti in veščine!

Povečajte svoje moči: Zbirajte chi in kovance, da povečate svoje sposobnosti. Zaposlite nove člane dojo in pustite, da njihova moč okrepi vašo, saj boste svoj dojo spremenili v močnejšo organizacijo.

Spletni VS. Turnir: Vstopite v spletni turnirski način in se pomerite na turnirju All Valley. Borite se, da si zagotovite zapuščino največjega prvaka.

Proizvajalec: GameMill Entertainment

Datum izzida / dobave: 08.11.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Cobra Kai 2: Dojos Rising (Playstation 5)”