Opis

Ustvarite svoje lastne Čarobne balone s to neverjetno Čarobno pasto! Enostavno in zabavno! Iz ene tube se lahko ustvari med 10 in 15 balonov. Na voljo v treh barvah.

NAVODILA:
1. Navlažite prste in nastavite kepico paste na konico nastavka. Robove paste čvrsto pritisnite na nastavek.
2. Na začetku nežno pihnite skozi nastavek, kasneje pa močneje. Če nastanejo luknje, jih preprosto zaprite s stiskom materiala.
3. Balon dokončate tako, da stisnete skupaj stene balona na nastavku, in ga zavrtite ter ga potegnete z nastavka!

Slika prikazuje vse tri možna pakiranja (barve paste za balone). Na prodaj so posamično.

OPOZORILO! Izdelek ni primeren za otroke mlajše od 3 let zaradi možnosti zadušitve z drobnimi delci. Otrok naj bo pod nadzorom odrasle osebe. Izdelek je skladen z varnostnimi regulativami in ni toksičen, a vseeno ga ne smete žvečiti ali zaužiti. Ne inhalirati hlapov/dišav izdelka. Izdelek naj ne pride v stik z očmi. Če izdelek pride v stik z očmi, jih nemudoma dobro izperite. Izdelek naj se uporablja v odprtih ali dobro prezračenih prostorih. Izdelka ne uporabljate v bližini tekstila, mas iz stirena ali lakiranih površin. Ljudje s problemi dihal naj ne uporabljajo tega izdelka. POZOR! Vnetljiva snov. Izdelka ne uporabljajte v bližini ognja, plamena, iskric ali vira toplote. Samo za otroke starejše od 5 let. Embalažo obdržite za kasnejšo uporabo.

Starost: od 5 do 14

Spol:

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

Prijavite se na občasne novičke, ki prinašajo posebne ugodnosti in popuste!