Opis

Call Of Duty: Black Ops 6 (Playstation 4)

To je tipična igra Black Ops s filmsko kampanjo za enega igralca, najboljšo izkušnjo več igralcev v svojem razredu in epsko vrnitvijo zombijev.Kampanja Black Ops 6 zagotavlja dinamično igranje iz trenutka v trenutek, ki vključuje različne igralne prostore z izjemnimi prizori in akcijskimi trenutki, ropi z visokimi vložki ter vohunskimi aktivnostmi. 

V najboljši večigralski izkušnji v svojem razredu bodo igralci ob zagonu preizkusili svoje spretnosti na 16 novih zemljevidih, vključno z 12 osnovnimi zemljevidi 6v6 in 4 zemljevidi Strike, ki jih je mogoče igrati 2v2 ali 6v6.  V Black Ops 6 se vrača tudi priljubljeni način Round-Based Zombies, v katerem bodo igralci na dveh povsem novih zemljevidih uničevali horde nemrtvih. Ob začetku se lahko igralci veselijo še več zanimivih zemljevidov in revolucionarnih izkušenj, ki bodo na voljo tako v igri za več igralcev kot v igri za zombije.

S prednaročilom pridobite zgodnji dostop do odprte beta različice.* Vključuje paket Cross-Gen Call of Duty®: Black Ops 6. Na voljo je nadgradnja za PS5: Nadgradnja na digitalno različico igre za PS5 brez dodatnih stroškov. Za nadgradnjo upravičenih diskovnih kopij PS4 igralci potrebujejo konzolo PS5 z diskovnim pogonom. Playstation.com/help. Igra Call of Duty®: Black Ops 6, ki sta jo razvili družbi Treyarch in Raven, je vohunski akcijski triler, postavljen v zgodnja devetdeseta leta prejšnjega stoletja, obdobje prehoda in pretresov v svetovni politiki, ki sta ga zaznamovala konec hladne vojne in vzpon Združenih držav kot enotne velesile. To je značilna igra Black Ops s presunljivo pripovedjo, ki je neomejena s pravili bojevanja, s kinematografsko kampanjo za enega igralca, najboljšo izkušnjo za več igralcev v svojem razredu in z epsko vrnitvijo zombijev, ki temeljijo na krožnih napadih.

Za več informacij, obiščite www.callofduty.com.*Konkretni datum začetka in razpoložljivost platforme MP Beta se lahko spremenita. Za več podrobnosti glej www.callofduty.com/beta. Odprta beta traja najmanj 2 dni. Samo za omejen čas. Potrebna je internetna povezava. Do izteka zalog. Za MP Beta bo morda potrebna naročnina na PlayStation®Plus.

Proizvajalec: Activision Blizzard

Datum izzida / dobave: 25.10.2024

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Call Of Duty: Black Ops 6 (Playstation 4)”