Opis

Bugsnax (Nintendo Switch)

Smo to, kar jemo!  
Bugsnax vas popelje na čudovito pustolovščino na otok Snaktooth Island, kjer živijo legendarna bitja Bugsnax, ki so napol hrošči, napol prigrizki. Na povabilo neustrašne raziskovalke Elizabert Megafig prispete in odkrijete, da vašega gostitelja ni nikjer, da je njen tabor razdejan, njeni privrženci pa raztreseni po otoku, sami… in lačni!
Na vas je, da razrešite skrivnosti otoka Snaktooth: Kaj se je zgodilo z Lizbertom? Kaj so Bugsnax in od kod prihajajo? Predvsem pa, zakaj so tako dobrega okusa?
Z vključeno razširitvijo Isle of BIGsnax lahko zdaj raziskujete skrivnostno novo deželo, po kateri se plazijo preveliki Bugsnaxi.  Na Snaktoothu lahko izpolnjujete izzive iz poštnega nabiralnika, zbirate okraske za prilagoditev svoje koče, predvsem pa: nadenete klobuke svojim najljubšim Snaxom!
Značilnosti:
– Napolnite svoj paket s Snaxom! Odkrijte, lovite in ujemite vseh 100 različnih vrst Bugsnaxov z uporabo različnih pripomočkov in vab.
– Podajte se na okusno pustolovščino! Raziščite raznolike biome otoka Snaktooth, da bi izsledili in ponovno združili prebivalce Snaxburga.
– Nahranite nekoga in videli boste, da smo to, kar jemo! Svoje nove prijatelje napolnite z Bugsnaxom in jim prilagodite nešteto novih videzov.
– Podajte se v globino in poiščite resnico! Sledite vsaki sledi, da bi izvedeli več o Lizbertovi skupini nesrečnikov in skrivnostih otoka Snaktooth.
– Vrnite se za sekundo! Poiščite stranske naloge in odpotujte z utečenih poti, da bi preizkusili svoje sposobnosti proti strahovitemu prevelikemu Bugsnaxu!
– Počuti se kot doma! Izpolnite izzive iz poštnega nabiralnika, zbirajte okraske, da prilagodite svojo kočo, in kar je najpomembnejše: nadenite klobuke svojemu najljubšemu Snaxu!
– Fizična izdaja vključuje miniaturni terenski vodnik, list z nalepkami in list z dejavnostmi!

Datum izida: 19.08.2022

Proizvajalec: Fangamer

Zaloga: 5

Datum izzida / dobave: 19.08.2022

Spletna trgovina E-igrace ponuja veliko zanimivih in poučnih iger in igrač za majhne in velike otroke.

0/5 (0 Reviews)

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Bugsnax (Nintendo Switch)”