Opis

Atari 50: Anniversary Celebration (Playstation 4)

Atari praznuje 50. obletnico in s tem tudi iskrico, ki je sprožila sodobno industrijo videoiger. Minilo je pet desetletij, odkar je majhna ekipa v Silicijevi dolini združila svojo ustvarjalnost, radovednost in strast pri ustvarjanju videoiger in strojne opreme. Rezultat njihovih prizadevanj je bil Atari, ena najbolj prepoznavnih in trajnih blagovnih znamk zabavne in popkulturne industrije na svetu. 

Atari 50: The Anniversary Celebration je interaktivno popotovanje skozi 50 let videoiger, ki ga predstavljajo intervjuji z oblikovalci, razvijalci in vodilnimi v industriji, dokumentarni posnetki, dokumenti o oblikovanju izdelkov in seveda več kot 100 iger, ki jih je mogoče igrati. 

Osrednji del zbirke ob 50. obletnici je seznam več kot 100 iger, ki zajemajo sedem različnih strojnih platform – pravi dosežek emulacije ekipe Digital Eclipse. Za vsako igro se skrivajo zgodbe o Atariju, o tem, kaj se je dogajalo v podjetju, kako so nastajale igre in strojna oprema, na kateri so delovale … pripovedujejo ljudje, ki so bili tam. To je redka priložnost za bogat pogled v zakulisje zgodovine videoiger. 

Nadarjena ekipa Digital Eclipse je ustvarila tudi šest novih iger, ki se vračajo k Atarijevim klasikam, jih združujejo in na novo ustvarjajo.

 • Airworld: da, ekipa Digital Eclipse je ustvarila četrto poglavje nikoli dokončane serije Swordquest: Airworld.
 • Haunted House: sodobna 3D izometrična pustolovščina, ki temelji na klasičnem izvirniku.
 • Vctr Sctr: praznovanje vektorske dobe igranja, ki združuje igranje iz različnih vektorskih arkadnih klasik v en sam izziv.
 • Neo Breakout: neverjetno in zasvojljivo tekmovanje za dva igralca, ki združuje najboljše dele iger Breakout in Pong.
 • Yars Revenge Reimagined: Sodobna grafika najbolje prodajane prvovrstne igre za Atari 2600 vseh časov.
 • Kvadratank: Prva nova igra v klasični seriji Tank po letu 1978 združuje funkcije iz izvirnih iger z zabavo za štiri igralce v ekipnem načinu ali načinu free-for-all.

Značilnosti:

 • Več kot 100 klasičnih iger, ki so ljubeče predstavljene z najboljšo emulacijo v svojem razredu in sodobnimi izboljšavami kakovosti življenja – in možnost igranja klasičnih iger, ki že dolgo niso bile na voljo.
 • Odkrijte blagovno znamko, ki je uvedla sodobno industrijo videoiger, in ustvarjalne posameznike, ki stojijo za njo, s pomočjo intervjujev, arhivskih slik, posebnega izvornega gradiva in vsebin iz zakulisja na interaktivni časovni osi.
 • Emulacija iger, ustvarjenih za sedem strojnih platform: Atari 800, Atari 2600, Atari 5200, Atari 7800, Atari Jaguar, Atari Lynx.
 • Več kot 60 minut ekskluzivnih intervjujev s ključnimi akterji v industriji iger – od prvih Atarijevih oblikovalcev in inženirjev do drugih osebnosti iz sveta iger – ki razpravljajo o Atarijevem trajnem vplivu na področje video zabave.
 • Retrospektiva zgodovine iger, ki jo morajo imeti zbiratelji in ljubitelji videoiger.

Proizvajalec: Atari

Datum izzida / dobave: 11.11.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Atari 50: Anniversary Celebration (Playstation 4)”