Opis

Astria Ascending (PS4)

V tej odrasli, čustveni igri JRPG boste raziskali širni svet na robu propada. Izkusili boste epsko zgodbo, sodelovali v odličnem poteznem boju, razvijali like in uživali v čudoviti ročno narisani grafiki v ločljivosti 4K.

  • Raziščite prostrani svet Orcanon: obiskali boste pet različnih mest, polnih samosvojih bitij, in se prebili skozi več kot dvajset nevarnih temnic. Igranja je za več kot 50 ur in prinaša številne miniigre, vključno s streljanjem, kartami in okoljskimi ugankami.

  • Veličastna zgodba o usodi in žrtvovanju: potopili se boste v fascinantno pripoved o izdaji, žrtvovanju in grozotah. Zgodba je zgrajena okrog odraslih oseb in nudi zrelo izkušnjo ter veliko dialogov.

  • Globoko potezno bojevanje: spopadli se boste z več kot dvesto pošastmi, na pomoč boste klicali nabrane legendarne kreature in prebili vse meje moči.

  • Nepozabni liki: izbirate lahko med osmimi prilagodljivimi liki raznolikega porekla, ki pripadajo dvajsetim poklicem in so opremljeni s številnimi fantastičnimi veščinami. Z njimi boste sestavili herojsko ekipo, ki bo morala za rešitev sveta žrtvovati vse. 

  • Ročno izrisana pustolovščina: ta tradicionalno animirani 2D-svet z dinamičnim vremenom so ustvarili razvijalci iger Final Fantasy, Nier Automata in Bravely Default.

Datum izida: 31.12.2021

Proizvajalec: Maximum Games

Zaloga: 5

Datum izzida / dobave: 31.12.2021