Opis

Asterix And Obelix: Slap Them All! 2 (Nintendo Switch)

Dvojna porcija udarcev!

Skromno podeželsko življenje Asterixa, Obelixa in drugih vaščanov prekine nenaden prihod Justforkixa, ki je prišel iskat pomoč. Razkrije, da je njegov oče Doublehelix zaprt zaradi kraje, ki je ni zagrešil…

Orel Lutetia, dragoceni zlati znak rimskih legij, je bil pravkar ukraden, v zapor pa so zaprli nedolžnega človeka! Asterix obljubi, da bo to raziskal, in prosi Justforkixa, naj ostane na varnem v vasi. Galska bojevnika se odpravita v Lutèce, da bi od znanca, ki je dobro obveščen o govoricah in spletkah v mestu, dobila več informacij … Na dolgem potovanju pa očitno ne bosta našla odgovorov, ki jih potrebujeta brez zdrave doze udarcev!

Asterix in Obelix – Udarite jih vse! 2 je z udarci napolnjena igra z izvirno zgodbo. Na poti boste obiskali veliko različnih krajev: pozabljene ruševine v mračnem gozdu, največji rimski tabor doslej in celo Lutèce… Potovanje v daljne dežele, polno raznolikih okolij, popestreno s številnimi srečanji in seveda – z izdatno razdelitvijo udarcev! Vse to spremljajo izvirni animirani prizori, ki oživljajo zgodbo!

Asterix in Obelix – Slap them all! 2 dviguje raven boja na novo stopnjo z več sovražniki in šefi ter številnimi novimi funkcijami in izboljšavami igranja. Poleg edinstvenih gibov, ki jih lahko “napolnita”, ter bolj dinamičnih in tekočih bojev sta Asterix in Obelix deležna tudi načina Fury in uničujočega ultimativnega napada. Da ne omenjamo možnosti uničevanja določenih elementov v okolju in metanja sodov ali menhirjev v boju!

Rimljani in vsi drugi sovražniki naj se raje pazijo!

Proizvajalec: Microids

Datum izzida / dobave: 30.11.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Brand

Microids

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Asterix And Obelix: Slap Them All! 2 (Nintendo Switch)”