Opis

Assassin’s Creed: Mirage (Xbox Series X & Xbox One)

Spoznajte zgodbo o Basimu, premetenem uličnem tatiču z morečimi vizijami, ki išče odgovore in pravico, medtem ko se sprehaja po živahnih ulicah Bagdada v devetem stoletju. S pomočjo skrivnostne, starodavne organizacije, znane kot Hidden Ones, bo postal smrtonosni Master Assassin in spremenil svojo usodo tako, kot si ni mogel nikoli predstavljati.

Funkcije:

– Odkrivajte natančno izdelano, pripovedno vodeno akcijsko pustolovščino, ki spremlja preobrazbo kljubovalnega mladeniča v prefinjenega Master Assassina.

– Odpravite se na Alamut, legendarni dom atentatorjev, ki so postavili temelje Creedu, v tem odkritem spoštovanju igre, s katero se je vse skupaj začelo.

– Doživite sodoben pogled na ikonične lastnosti in način igranja, ki že 15 let definirajo franšizo, medtem ko brezhibno krmarite po mestu in prikrito pobijate tarče z bolj nazornimi atentati kot kadarkoli doslej.

– Raziščite neverjetno strnjeno in razgibano mesto, katerega prebivalci se odzivajo na vsako vašo potezo, in odkrijte skrivnosti štirih edinstvenih okrožij, ko se podate v zlato dobo Bagdada.

Proizvajalec: Ubisoft

Datum izzida / dobave: 05.10.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Assassin’s Creed: Mirage (Xbox Series X & Xbox One)”