Opis

Assassin’s Creed Chronicles Pack (Playstation 4)

Spremljajte tri legendarne atentatorje na poteh maščevanja, kaznovanja in odrešitve.

 

Opis izdelka

Spremljajte tri legendarne atentatorje na poteh maščevanja, kaznovanja in odrešitve.
Assassin’s Creed? Chronicles popelje igralce v tri različne civilizacije in obdobja skozi zgodovino, vključno v dinastijo Ming v začetku njenega propada, imperij Sikh, kateri se pripravlja na vojno v Indiji in v posledice Oktobrske revolucije.
Zasnovana za mojstre zvitosti, kateri si delijo strast za ponovno pisanje zgodovine, vam Assassin’s Creed? Chronicles omogoča poosebljanje z atentatorji Shao Jun, Arbaazom Mirom in Nikolaiem Orelovom v 2.5D Assasin’s Creed svetu. Pokončajte iz sence, obvladajte umetnost parkourja in zaupajte zbirki omamnih, živih slik.

Glavne značilnosti

TRI EPIZODE

Assasin’s Creed? Chronicles : Kitajska
Assassin’s Creed? Chronicles: Kitajska poteka na Kitajskem, v letu 1526 ko je dinastija Ming začela razpadati. V liku Shao Jun, zadnje atentatorke Kitajske bratovščine, se z maščevanjem vračajte v njeno domovino. Na novo usposobljena, s pomočjo legendarnega Enzia Auditora, je trdno odločena za maščevanje in obnove padle bratovščine.

Assasin’s Creed? Chronicles : Indija
Assasin’s Creed? Chronicles : Indija vas umesti v napetost med imperijem Sikh in Vzhodnim indijskim podjetjem v letu 1841. Ko mojster templjarjev prispe s skrivnostnim predmetom, ki je včasih pripadal redu atentatorjev, mora Arbaaz Mir odkriti zakaj je mojster prišel, ukrasti skrivnostni predmet ter zaščititi njegove prijatelje in ljubimko.

Assassin’s Creed? Chronicles Rusija
Assassin’s Creed? Chronicles Rusija se dogaja v Rusiji, leta 1918. Nikolai Orelov želi oditi s svojo družino a mora opraviti še zadnjo nalogo za red atentatorjev : vtihotapiti mora v hišo kjer boljševiki zadržujejo družino Tsar in ukrasti artefakt za katerega so se stoletja borili atentatorji in templjarji. Na svoji poti je bil priča pokolu Tsarjevega otroka, kjer mu je uspelo rešiti princeso Anastasio. Pobegniti mora templjarjem med tem pa mora ščititi artefakt in Anastasio.

NA NOVO ZASTAVLJEN ASSASINS CREED
Ne glede na to, ali ste že dolga leta ali pa na novo oboževalec Assasin’s Creed, vam Assassin’s Creed Chronicles omogoča odkriti tisto, kar je franšizo ustvarilo najbolj znamenito v zgodovini video igric v novi vrsti žanra. Vsako poglavje je nov začetek in vsebuje edinstvenega junaka iz sveta Assasin’s Creed, kateri ni bil še nikoli viden. Medtem ko je vsaka zgodba atentatorjev samostojna, so pripovedi narativno vezane skupaj.

PREBRISANOST VAS POPELJE V NOVO DIMENZIJO
Assassin’s Creed Chronicles prinaša zadovoljstvo nad tem, da ste mojster atentatorjev za 2.5D. Raziskujete, tihotapite se in skrijte, da bi se izognili odkritju. Pretentajte svoje sovražnike z uporabo piščali in mask. Najdite svojo tarčo, ubijte in pobegnite.

IZKUSITE HITER IN TEKOČ ATENTATORSKI TEČAJ
Kot v vsaki Assasin’s Creed izkušnji, je svoboda gibanja bistvenega pomena. Ne glede na to ali bežite pred nevarnostjo, preskakujete ovire ali skrivaje plezate, počutili se boste, da res lahko storite karkoli.

OBVLADAJTE TRI RAZLIČNE BOJNE STILE
V primeru če vas odkrijejo, lahko vedno premagate sovražnika s stilom. Vsak atentator je obkrožen s širokim izborom orožja in različnih pripomočkov, zaradi česar je vsaka izkušnja edinstvena s širokim izborom sposobnosti v vašem arzenalu.

UPRAVLJAJTE RAZLIČNE POGLEDE
Preklapljajte med sprednjim delom, sredino in zadnjim delom okolja ter izberite različne poti na podlagi vaših potreb. Odprite si različne poti, opravite stranske misije, zgrabite skrite predmete ali pa izberite najhitrejšo pot do vašega cilja.

Proizvajalec: Ubisoft

Datum izzida / dobave: 09.02.2016

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Assassin’s Creed Chronicles Pack (Playstation 4)”