Opis

Arkanoid: Eternal Battle (Playstation 4)

Arkanoid – Eternal Battle, ki ga je razvil nadarjeni francoski studio Pastagames. Vrnitev kultne igre s kockami prestižnega japonskega podjetja Taito, ki se ukvarja z videoigrami.

Arkanoid je ena najbolj dostopnih, če ne celo najbolj dostopna igra v zgodovini. Koncept ostaja preprost, vendar se bodo igralci iz stopnje v stopnjo soočali z naraščajočo težavnostjo.

Igralci bodo odkrili ali se ponovno seznanili z emblematično igro razbijanja blokov v popolnoma posodobljeni različici. Klasični elementi iz franšize se bodo zagotovo vrnili s povsem novim videzom, novimi pravili ter novimi učinki, bonusi in funkcijami! Zagotovljeno bo presenetila veteranske igralce!

Glavna novost in način te igre je način Battle Royale, ki arkadno izkušnjo dvigne na povsem novo raven. Prvič v zgodovini bodo igralci lahko tekmovali drug proti drugemu, kar bo omogočilo spletno izkušnjo do 25 igralcev.

Igra bo izšla hkrati na vseh konzolah, vključno s konzolami PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox, Nintendo Switch in osebnimi računalniki. Poleg tega bo omogočeno tudi navzkrižno igranje za več igralcev.

Proizvajalec: Microids

Datum izzida / dobave: 03.11.2022

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Arkanoid: Eternal Battle (Playstation 4)”