Opis

Aliens: Dark Descent (Playstation 5)

V igri Aliens: Dark Descent poveljujte oddelku prekaljenih kolonialnih marincev, da bi zaustavili grozljiv izbruh ksenomorfov na luni Lethe. Svoje vojake strateško vodite v spopadih v realnem času z ikoničnimi Xenomorphi, prevaranti iz nenasitne korporacije Weyland-Yutani in številnimi grozljivimi bitji, ki so nova v franšizi Alien.

Vi ste poveljnik. Oni so vaše orožje.

S svojo enoto se infiltrirajte v velike odprte ravni in uničite sovražnike, pri čemer strateško in intuitivno pošiljate ukaze s pritiskom na gumb. Ravnajte previdno, saj bodo sovražniki prilagodili svojo taktiko vašim dejanjem, medtem ko vas bodo lovili, saj je smrt trajna.

Ustvarite edinstvene poti za preživetje, odkrivajte bližnjice, ustvarite varna območja in nastavite sledilce gibanja v trajnem svetu, kjer vaša dejanja za vedno vplivajo na ravni.

Prilagodite svojo četo z izbiro različnih razredov. Svoje vojake nadgradite in specializirajte z edinstvenimi sposobnostmi ter arzenalom orožja, oklepov in dodatkov, da bodo visoko

misije na izdajalskem ozemlju. Razvijajte svojo bazo, da boste lahko raziskovali nove tehnologije in še bolj izboljšali svojo enoto.

Pametno upravljajte s svojimi viri in sprejemajte premišljena tveganja, da prelisičite najsmrtonosnejše bitje, s katerim se je človeštvo kdajkoli soočilo.

Ali lahko s svojo enoto ustavite izbruh bolezni, preden bo prepozno?

– V razburljivi izvirni zgodbi o Nezemljanih se soočite z ikoničnimi bitji Xenomorph, od Facehuggerjev do Pretorijancev, Nezemeljskih kraljic in mnogih drugih, vključno z uporniškimi človeškimi komandosi in povsem novo grožnjo, ki je edinstvena za to zgodbo o Nezemljanih.

– Vodite strateško in spreminjajte taktiko enote od misije do misije ter skrbno upravljajte zdravje, vire in duševno zdravje vojakov, da se izognete trajnim izgubam ekipe in psihičnim zlomom.

– V trajnem svetu si utirajte edinstvene poti za preživetje, odkrivajte bližnjice, ustvarjajte varna območja in nastavljajte sledilnike gibanja, da boste korak pred temi bitji.

– Sestavite in stopnjujte čete, sestavljene iz 5 začetnih razredov marincev z več deset specializacijami, edinstvenimi sposobnostmi in orožjem.

Proizvajalec: Focus Entertainment

Datum izzida / dobave: 20.06.2023

V spletni trgovini E-igrace.com, boste našli veliko iger za PC, Playstation, Xbox in Nintendo.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Aliens: Dark Descent (Playstation 5)”